(?)

 (?)

VERBINDEN
Hoe vertel jij jouw verhaal
en in het bijzonder, hoe vertel jij jouw belang?

Om verbindingen met de ander te leggen, is het van belang dat je inzicht hebt, welke thema’s zijn voor jou van belang om te kunnen verbinden met de ander of met een team of een organisatie.

Vertaald naar de praktijk:

Aanpak Verhalen Werken:
Met de unieke combinatie van theater en vervolgens het Verhalenspel combineren wij twee werelden, namelijk de weg van binnen weer naar buiten. Oftewel de weg van de visie vertaald naar actie of in ons jargon: het vertellen van jouw verhaal, jouw ambitie, droombedrijf of anderszins.
Met het vertellen en spelen van een persoonlijk, kwetsbaar en tegelijk herkenbaar verhaal (bege)leiden we jou naar binnen. Een moment van zelfreflectie.
De zelfreflectie leidt tot een inzicht en tot een aanpak of actieplan. Dat is het moment om de dialoog te voeren met anderen. Hoe geef je daar vorm aan en welke stappen kun je zelf definieren of heb je juist anderen nodig om een bepaalde beweging te realiseren.
Hoe dan ook, het resultaat is dat jij inspiratie opdoet, om zelf jouw verandering, werk, of bedrijf vorm te geven, in verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Edward en Judith helpen je er graag bij, om erachter te komen, welk verhaal je wanneer vertelt.

Ook jouw verhaal werkt!